Accepta provocarile din viata ta!

Lucrurile noi inhiba si sperie. Nu poti dormi noaptea pentru ca a doua zi ai de tinut o prezentare pentru care nu te simti suficient de pregatit sau motivat s-o faci. Iti trec mii de ganduri prin minte si incepi sa crezi ca tu nu esti persoana potrivita pentru asta. Provocarile te scot din zona de confort. Intelectual si emotional. Nu numai ca nu te simti capabil si pregatit pentru momentul cel mare, dar si increderea si stima de sine sunt bine zdruncinate. Poti zice „nu”. Da, poti zice „nu”. Se vor strica proiecte, afaceri sau relatii. Dar nu asta e cel mai important. Cand zici „nu”, iti spui in primul rand nu tie. Mai lasi o dorinta sa dispara, neindeplinita.
Ce-ar fi daca a doua zi te-ai trezi cu gandul ca poti s-o faci? Oricat de greu sau imposibil ar parea, fa-ti curaj sa accepti provocarile din viata ta! Provocari pe care tu, constient sau nu, le-ai ales. Ce-ar fi daca ai avea de azi curaj sa imbratisezi necunoscutul, sa gresesti, sa inveti si sa devii un om mai bun decat ieri?
Altfel la finalul vietii vei numara anii si nu-ti vei aminti prea multe experiente interesante si unice. Imagineaza-ti asta cat privesti clipul asta realizat in Amsterdam. Thanks, Tudor, for sharing it.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ganduri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s